Vállalati ügyfelek

Vállalati ügyfelek,  Dorogi Méhtelep, vas, réz alu, felvásárlás, adás, vétel, méh telep, méh, színesfém árak, vas ára, réz ára, fémhulladék ára, fémhulladék felvásárlás, méh telep

Vállalati ügyfeleknek

Vállalati ügyfelek:
Cégünk fémhulladékok begyűjtésével, kezelésével és hulladék haszonanyagok kereskedelmével foglalkozik.

Kis- és középvállalkozásoktól, de nagyobb cégektől is problémamentesen és minden tekintetben tiszta körülmények között – úgy jogilag, mint a környezetvédelmi előírásokat és szabályokat is betartva – átvesszük a fémhulladékot. A hulladékkezelés menete minden esetben egyéni megállapodáson múlik, úgy igaz ez a szállítás megoldására, mint az anyagiakban való megegyezésre. E megállapodás alapját képezi annak ténye, hogy milyen típusú fémhulladékról van szó, annak tisztasága mely kategóriába sorolja azt, illetőleg milyen mennyiségben kívánják azt leadni számunkra.

Természetesen a vállalati ügyfeleinkkel való üzlet során is törekszünk rá, hogy a lehető legjobb árakat tudjuk meghatározni az adás-vétel tekintetében, elérendő, hogy mind ügyfelünk, mind pedig cégünk eredményesnek értékelje a folyamatot.

Rövid határidővel és pontos, megbízható szállítással egybekötve dolgozunk, de ez nem csak a vállalati ügyfeleinkre vonatkozik.

Célunk, hogy ügyfeleink és feldolgozópartnereink segítségével növeljük a hulladékokból kinyerhető és újrafeldolgozható alapanyagok mennyiségét, hozzájárulva ezzel a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodáshoz. Célunk továbbá, hogy tevékenységünkkel megakadályozzuk a káros anyagok környezetbe kerülését az emberi egészség megóvása és a természeti környezet épsége érdekében.

Visszatérő vállalati ügyfeleink ismétlődő megbízásai azt igazolják, hogy etikus üzleti viselkedésünk és a fenntartható környezet iránti elkötelezettségünk számukra is érték.

Vállalati ügyfeleket  Dorogon a Dr. padlóval szembeni telephelyünkön várjuk.

Amennyiben Ön cégvezetőként, vagy megbízottként kereste fel weboldalunkat, kérjük, az alábbi elérhetőségeink bármelyikén keresse telepvezetőnket, Studt Gábor Attilát:

Facebook

 

Telefon: 06-20-945-3185
e-mail: info@mehtelep.com

Ha Ön nem Vállalati ügyfél, akkor kérem kattintson ide!