Rólunk

Rólunk: Méhtelep Dorog, Dorogi Méhtelep, vas, réz alu, felvásárlás, adás, vétel, méh telep, méh, színesfém árak, vas ára, réz ára, fémhulladék ára, fémhulladék felvásárlás, méh telep

Dorogi Méhtelep Főbejárata

 

 

Rólunk:

Cégünk a Metal-Harvest Kft néven alakult meg több mint 20 évvel ezelőtt, s azóta jelenlegi telephelyünkön szakadatlanul dolgozunk azon, hogy az újrahasznosítható fémhulladékot megfelelő környezetvédelmi szempontokat szigorúan szem előtt tartva felvásároljuk, feldolgozzuk és értékesítsük..

Alaptevékenységünk a hulladékok, elsődlegesen különböző összetételű és minőségű színesfém, vas, réz, alu átvétele, megfelelő előkezelése, és azok időre való kiszállítása.

Vállalatunk központi helye Dorogon, az Esztergomi úton a Spar áruházzal szemben található. Telephelyünket a kezdetek óta folyamatosan bővítjük, korszerűsítjük, s mára ügyfeleink visszajelzései is azt bizonyítják, hogy egyáltalán nem haszontalan fejlesztésbe fordított fáradozásunk. Ma már elmondhatjuk magunkról, hogy folyamatosan bővülő partnerlistánkat nagyrészt visszatérő ügyfeleink alkotják, akik egymástól értesülve, majd pozitív tapasztalataikat másokkal megosztva ajánlanak bennünket magánszemélyeknek, újabb és újabb cégeknek, illetve kis-és középvállalkozásoknak.

 

A Metal-Harvest Kft. gazdasági motorját akképpen működtetjük, hogy ügyfeleink számára a legkedvezőbb, aktuális árakat legyünk képesek fenntartani, így folyamatosan figyelemmel kísérjük a piaci változásokat, s igyekszünk a lehető legtöbb pénzért felvásárolni a beérkező hulladékot. Ennek eredményeképpen rengeteg a visszatérő ügyfelünk, s egyre több partnerrel büszkélkedhetünk a vállalati szektorból is.

 

Az átvett fémhulladékot és másodnyersanyagot szigorú környezetvédelmi szabályok betartásával kezeljük, mihamarabb elszállítjuk a megfelelő műszaki hátterünkkel, melyet az ideális piaci igényekhez alakítottunk. Nagykereskedőink segítségével mihamarabb elfuvarozzuk a feldolgozóüzemekbe. Így minimalizáljuk hatékonyan a környezeti terhelést.

 

Magánszemélyektől személyes beszállítás útján, telephelyünkön, míg cégektől egyedi megállapodás alapján, tárolóedények biztosításával, rövid határidejű elszállítással vesszük át a hulladékot.

 

Rólunk elmondható, hogy a  hitvallásának alapja, elősegítsük a hulladékból kinyerhető, ismételten felhasználható anyagok újrahasznosítását, így szolgálva egy világméretű környezetvédelmi elgondoláshoz csatlakozva bolygónk bioszférájának tehermentesítését, amennyire csak kapacitásunk ezt lehetővé teszi.

 

Célunk, hogy minél kevesebb káros anyag jusson a környezetbe, s amit fel lehet használni a hulladékból, az újrahasznosításra kerüljön.

 

Amennyiben elnyertük megtisztelő bizalmát, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken:

 

 

Metal-Harvest Kft.
2510 Dorog, Esztergomi út 125.

Telefon: 06-20-945-3185
Fax: 06-33-521-221
e-mail: info@mehtelep.com

Facebook

Tisztelettel:

Studt Gábor
ügyvezető
Studt Gábor Attila
telepvezető