Lakossági hulladékátvétel

Lakossági hulladékátvétel, vas alu, fém, réz,

Lakossági hulladékátvétel

 

A lakossági hulladék átvételről:

Cégünk kizárólag eladható minőségű, szennyezetlen és hiteles forrásból származó lakossági hulladékot vesz át, hiszen annak okán, hogy mi is eladásra törekszünk, nem tehetjük meg, hogy olyan fémhulladékot vegyünk át, mellyel rontanánk mára igen elfogadottá emelkedett presztízsünket.

 

A hulladékátvétel feltétele, hogy a telephelyünkre magánszemélyként látogató ügyfeleink a következő okmányokkal rendelkezzenek:

 

  • személyazonosságot igazoló hivatalos fényképes igazolvány (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, melynek megléte nélkül semmiképpen sem vehető át a behozott hulladék)
  • lakcímkártya
  • adóigazolvány

 

A hulladék átvételekor Vételi jegyet állítunk ki, illetve az anyagiak lebonyolításával egy időben a végösszegből levonjuk a személyi jövedelemadóhoz sorolandó 4%-os díjat, melyet minden hónap 10. napjáig kötelességünket teljesítve elutalunk a NAV felé.

 

Cégkoncepciónk alapjait képezi a lakossági hulladékátvétel is, bár elsősorban nagyobb cégek és vállaltok újrahasznosítható fémhulladékait fogadjuk.

 

Nem kívánunk a továbbiakban sem szakítani ezzel a koncepciózus elgondolással, hiszen fontosnak tartjuk, – elsősorban környezetvédelmi megfontolásból – hogy enyhíteni tudjuk a környezetterhelést annak megoldásával is, hogy a magántulajdonban összegyűlt fémhulladékot olyan helyen tároljuk és kezeljük, ahol az a lehető legkisebb mértékben károsítja csupán a környezetet.

 

Hozza be telephelyünkre összegyűlt fémhulladékát, keressen pénzt az otthoni lomtalanítással, s egyben óvja, védje környezetét a természetre káros anyagoktól. Kulturált környezetben, gyors kiszolgálással, és versenyképes árakkal várja önt a Dorogi Méhtelep- (Metal-Harvest Kft.). Ami újrahasznosítható, ne hagyja rozsdásodni és oxidálódni, rombolva ezzel ideiglenesnek szánt tároló helyének környezeti esztétikáját. Jöjjön el, és győződjön meg róla, hiszen mindenki a szemének hisz!
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 7:00 – 15:00
Szombat: 8:00 – 13:00
Vasárnap: Zárva

Ha azonnali kérdése van, hívjon minket a nap bármely szakaszában a 06-20-945-3185 -s telefonszámon, kérdéseire örömmel válaszolunk.

Tekintse meg közösségi oldalunkat is, és ha az szimpatikusabb írjon nekünk üzenetet azon keresztül. A válasz garantált akár már 30 percen belül is. Facebook

A Google + segítségével is könnyen ránk találhat. És ne feledje! NÁLUNK ÉRTÉK AZ ÖN HULLADÉKA!

Ha ön vállalati ügyfél, akkor kérjük kattintson ide….